Domov » Povezave » arhiv starih strani » ***I FEEL VANCOUVER*** » Prijava » podjetja » Sponzorstva podjetij

Sponzorstva podjetij

Pozdravljeni,

 

Vabimo vas, da se pridružite projektu, katerega cilj je zbrati sredstva za nastop prvega slovenskega boba na olimpijskih igrah ter omogočiti treninge ter tekmovanja naših reprezentantov. Sredstva bomo zbirali na inovativen in edinstven način, doslej neznan v slovenskem in svetovnem športu.

 

Odločili smo se, da bomo prvi bob, ki smo ga kupili z donacijami v lanskoletni akciji I FEEL SLOBOB, namesto s klasičnimi logotipi sponzorjev večinoma polepili s slikami Slovencev in Slovenk. Del površine prvega slovenskega boba bo namenjen tudi za logotipe slovenskih podjetij, ki verjamejo v našo vizijo in želijo ta šport spremljati od njegovih začetkov dalje.

 

Na bobu je na voljo 5.000 prostorov, od tega 4.000 za fotografije fizičnih oseb (predvidene velikosti do (3x3 cm) ter 1.000 prostorov za logotipe podjetij velikosti 3x3 cm. Podjetje, ki se odloči za takšen način zakupa oglasnega prostora:

  •   pridobi možnost objave svojega logotipa na bobu do 31.12.2008
  •  pridobi možnost objave logotipa med sponzorji projekta na spletni strani www.slobob.si v obdobju celotnega leta 2008
  • sodeluje v inovativnem marketinškem in medijskem projektu, ki bo zagotovo požel veliko zanimanja slovenske in tuje javnosti
  • sodeluje v nagradnem žrebanju v katerem bomo žrebali ekskluzivni spust z bobom pod strokovnim vodstvom izkušenih pilotov na eni izmed evropskih bob stez.
  • Spust bo omogočen trem predstavnikom izžrebanega podjetja
  • Lahko sodelujete v pripravi posebnih ugodnosti, namenjenih podpornim članom Bob kluba Grom, ki bodo "sobivali" na istem bobu                                                                                                       

En oglasni prostor velikosti 9 cm2 enota je vreden 100€ + ddv (23.964,00 sit + ddv), minimalni                          

nakup obsega 2 enoti ozirorha njen mnogokratnik oziroma po individualni sponzorski pogodbi. S partnerji podjetji, ki se zanimajo za nakup več kot 50 enot, smo se pripravljeni dogovarjati za dodatne,  posebne oblike sodelovanja.

 

K tako inovativnemu projektu, ki temelji na veliki motiviranosti ekipe, ima visoke cilje (nastop na Olimpijskih igrah v Vancouvru 2010) in je zgrajen na zdravih temeljih, je zagotovo vredno pristopiti. Postavite logotip vašega podjetja ob 4.000 Slovencev in Slovenk, ki sodelujejo v odmevni akciji "I FEEL VANCOUVER" in zagotovili si boste odlično reklamo!

Lep pozdrav                                                                                                                                               

Matej Juhart,

predsednik Bob zveze Slovenije

 

Jerneja Žagar: 041852492 - jerneja.zagar@slobob.si

Boštjan Sladič: 041733723 - bostjan.sladic@slobob.si

 

Kako lahko sodelujete?

Tako da kliknete na spodnji link in izpolnete obrazec, izberete število enot zakupa oglasnega prostora, vplačate po  predračunu ali pa po dogovoru. Ostane le še, da nam pošljete vaš logotip in držite pesti, da boste izžrebani v nagradni igri.

PRIJAVNICA ZA PODJETJA


© 2006, 2007 Bob zveza Slovenije