Domov » Povezave » arhiv starih strani » ***I FEEL VANCOUVER*** » Prijava » podjetja » pravila žrebanja

pravila žrebanja

1. ORGANIZATOR

Organizator žrebanja je Bob klub Grom, Dvoržakova 6a, 1230 Domžale, ki delo opravlja v imenu Bob zveze Slovenije.

2. NAMEN

Organizator je pripravil nagradno žrebanje med sodelujočimi podjetji z namenom, da bi ta pobliže spoznala nov slovenski olimpijski šport ter z namenom pospeševanja priljubljenosti panoge.

3. TRAJANJE

Vsa, podjetja ki bodo v času od 12.2. 2008 do 12.4.2008 izpolnila obrazec in prispevala za nakup boba, bodo sodelovala v nagradnem žrebanju, ki bo potekalo 15.10.2008.

4. NAČIN SODELOVANJA

Na spletni strani www.slobob.si je potrebno izpolniti obrazec ter poslati logotip podjetja (podjetje lahko kupi najmanj 18 cm2 oziroma njegov mnogokratnik).

 

V žrebanju lahko sodelujejo vse osebe, ki se strinjajo s pravili nagradne igre. Nagrado lahko koristijo samo osebe, starejše od 18 let. Nagrada je prenosljiva. Šteje se, da je podjetje pravilo sprejelo s tem, ko izpolni obrazec in ga pošlje preko spleta oz. podpiše in pošlje po pošti.

5. NAGRADNI SKLAD

Izmed vseh sodelujočih podjetij bomo izžrebali eno podjetje, v katerem se bodo lahko trije predstavniki podjetja udeležili adrenalinskega spusta z bobom.

6. ŽREBANJE

Žreb se bo opravil s pomočjo programa, ki omogoča naključno žrebanje, žrebanje pa bo nadzorovala 3 članska komisija (en tekmovalec slovenske reprezentance, en funkcionar Bob zveze Slovenije in en predstavnik partnerjev na projektu). Izžrebanci bodo obveščeni po e-pošti oz. po navadni pošti, objavljeni pa bodo tudi na spletni strani www.slobob.si.

7. DOSTOPNOST

Pravila žrebanja so na voljo na spletni strani www.slobob.si. Sodelujoča podjetja v žrebanju so seznanjena s pravili in se zavezujejo, da bodo pravila upoštevala.

8. VELJAVNOST

Pravila pričnejo veljati 12.2.2008 


© 2006, 2007 Bob zveza Slovenije