Domov » Novice

V A B I L O NA TISKOVNO KONFERENCO

10.03.2008

Spoštovani,

 

Bob in skeleton zveza Slovenije je uspešno zaključila letošnjo tekmovalno sezono. Tekmovalci so se po napornih pripravah in treningih doma in v ledenih kanalih po Evropi izkazali na tekmah evropskega pokala in Tyrolien cupa. V slednjem smo tudi, čeprav v okrnjeni konkurenci, prvič tako v moški kot ženski konkurenci, stopili na zmagovalne stopničke. Že v prvi sezoni pa smo izpolnili normo in se v obeh disciplinah, pri ženskah in moških, uspeli uvrstiti na Mladinsko svetovno prvenstvo, s skeletonom pa tudi na Člansko svetovno prvenstvo.

 

Pregled dela in tekmovalnih rezultatov ter načrte na poti proti prvim olimpijskim igram za slovenski bob in skeleton vam želimo predstaviti na srečanju z novinarji. Vabimo vas v našo družbo v torek, 11. marca 2008 ob 11. uri v sejni sobi Zavoda Tivoli (Celovška cesta 25, Hala Tivoli). Z vami bodo člani slovenske reprezentance v bobu in skeletonu in vodstvo zveze.   

 

Predstavili vam bomo tudi akcijo I FEEL VANCOUVER. Z njo nadaljujemo nagrajeno, predvsem pa  zelo uspešno akcijo I FEEL SLOBOB, s katero smo uspeli kupiti prvi slovenski bob. Ker je pri naših prizadevanjih za nastop prvega slovenskega boba na olimpijskih igrah zelo pomembna tudi vaša podpora, vas vabimo, da tudi vi postanete obraz slovenskega boba. Na srečanju vas bomo, če seveda želite, fotografirali in vas dodali obrazom, ki nas podpirajo.

 

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 041/370 634 ali na e-naslovu mateja.breznik@slobob.si.

 

V upanju, da se vidimo, vas pozdravljam in se vam v naprej zahvaljujem za vašo pozornost.

 

Mateja Breznik

Bob in skeleton zveza Slovenije


© 2006, 2007 Bob zveza Slovenije